Termeni si conditii de utilizare

1. Prin utilizarea prezentului website, va exprimati acordul cu privire la aceste conditii de utilizare.

Accesul si utilizarea site-ului autOpin.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile.

Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

2. Website-ul autOpin.ro

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor autOpin.ro, incluzand utilizatorii care contribuie cu informatii.

3. Folosirea acestui website

Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul acestui website este de a evidentia avantajele si/sau problemele comune ale cator mai multor autovehicule. Intrucat veridicitatea informatiilor nu poate fi apreciata, prezentul website reprezinta un ghid pur informativ.

autOpin reprezinta o colectie de opinii auto scrise de utilizatori. Structura de prezentare a fost construita avand permanent in vedere usurinta si rapiditatea in utilizare.

Pentru ca autOpin.ro sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:

  • scopul utilizarii autOpin.ro va fi in permanenta unul personal, non-comercial.
  • nu este permisa copierea sau distribuirea vreunei informatii (text, poze, video, sau orice alt material) fara acordul scris al administratorului autOpin.ro
  • nu sunt permise modificari, cu exceptia campurilor prestabilite acestui scop.
  • nu este permisa publicarea pe acest website a informatiilor (text, material video, fotografii etc) care denatureaza scopul pentru care acest website a fost construit.
  • nu sunt permise mesajele publicitare cu continut si /sau referire la alte websiteuri, servicii sau produse de orice natura.
  • pentru atingerea scopurilor si al unui nivel informational in conformitate cu obiectivul prestabilit, publicarea finala a tuturor materialelor postate pe autOpin.ro se va face dupa acceptarea acestora de catre administrator.

4. Drepturile proprietatii intelectuale

Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica autOpin.ro . Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial.

autOpin.ro isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.

5. Publicarea de informatii de catre utilizator

autOpin.ro permite utilizatorilor sa posteze diferite materiale (comentarii, poze), precum si gazduirea lor. autOpin.ro nu garanteaza confidentialitatea acestor materiale.

Veti fi singurul raspunzator de materialele postate. Sunteti de acord sa nu postati materiale care incalca dreptul de autor, sau alte drepturi de proprietate intelectuala, sa nu fie obscene, pornografice, amenintatoare, care sa instrige la ura, materiale ofensive la adresa etniei sau rasei, materiale care sa violeze vreo lege, materiale publicitare. autOpin.ro va inlatura materialele care incalca acesti termeni si conditii, fara vre-un avertisment in prealabil. Sunteti constient si de acord ca postand materiale pe acest website, acordati catre autOpin.ro toate drepturile de autor asupra materialului postat, inclusiv utilizarea, inchirierea, imprumutul, reproducerea, distribuirea, radiodifuzarea, transmiterea pe cablu, realizarea de materiale derivate. autOpin.ro permite folosirea materialelor doar in interes personal, informational si non-comercial.

6. Limitarea raspunderii

autOpin.ro nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

7. Acceptarea termenilor si conditiilor

Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

8. Politica de confidentialitate

Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale; autOpin.ro nu va folosi aceste informatii decat in scop personal; nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.